LPG

LPG:llä eli imumuokkaushierontalaitteella voidaan hoitaa tehokkaasti erilaisia kehon ongelma-alueita. Hoidon ansiosta lihakset, jänteet, revähtymät ja arpikudokset paranevat huomattavasti nopeammin kuin perinteisillä menetelmillä. Turvotukset ja kivut lievittyvät, verenkierto ja nestekierto tehostuvat ja aineenvaihdunta kiihtyy. Rasituksesta palautuminen nopeutuu ja kokonaisvaltainen rentoutuminen mahdollistuu. Mm. fibromyalgian hoidossa ja leikkausten jälkeisessä kuntoutuksessa LPG nopeuttaa kuntoutumista.

Kauneudenhoidossa LPG:llä poistetaan tehokkaasti selluliittiä ja kiinteytetään vartaloa. LPG tehostaa myös kasvojen alueen kiinteyttä, elastisuutta, parantaa ihon kuntoa (psoriasis, akne) ja tasoittaa ryppyjä. Kasvojen alueen hoidossa on käytössä on omat ohjelmat.

Hieronta

Perinteinen hieronta on oivallinen tapa huoltaa lihaksistoa. Hoito tarjoaa usein helpotusta akuutteihin jännitystiloihin ja parantaa lihasten elastisuutta ja aineenvaihduntaa. Hieronta on myös hyvä tapa rentoutua ja lievittää stressiä. Pysyvämpiä tuloksia saadaan, jos hoito toistetaan säännöllisesti tai yhdistetään aktiviseen harjoitteluun ja ryhdinhallintaan.