Leena Saarela

Fysioterapeutti, uroterapeutti, työfysioterapeutti, TtM, personal trainer

Olen toiminut fysioterapeuttina vuodesta -82. Erikoistumisopinnot v. -93, josta lähtien olen toiminut uroterapeuttina ja olen toiminut myös työfysioterapeuttina erilaisissa työkykyä ylläpitävän toiminnan kehittämisprojekteissa. KELAn vaativa lääkinnällinen  kuntoutus on ollut osana työtäni jo yli 20 vuotta. Lantionpohjan toimintahäiriöiden kuntouttaminen (uroterapia) on pääasiallinen toiminta-alueeni tällä hetkellä. Personal trainer -palveluni keskittyvät lähinnä painonhallintaan ja fyysisen toimintakyvyn parantamiseen eri kohderyhmillä. Lpg-hoidot ja hieronta ovat joko osana fysioterapiaa tai yksistään, ilman lääkärin lähetettä. Kotikäynnit ovat myös mahdollisia sekä fysio- että uroterapiasta ja hieronnasta.

Ulla Hietavirta

Fysioterapeutti(AMK)

Olen toiminut fysioterapeuttina yksityissektorilla lähes 20 vuotta. Kohderyhmänä ovat tuki- ja liikuntaelinvaivoista kärsivät henkilöt. Osaamiseni on keskittynyt erilaisten leikkausten (polvi, olkapää, nilkka ym.) jälkeiseen kuntoutukseen. Myös lantionpohjan toimintahäiriöisten kuntouttamien kuuluu työnkuvaani ja siihen liittyen olen erikoistunut myös seksuaalineuvojaksi. Hieronta kuuluu osaksi fysioterapiaa ja teen myös pelkkiä hierontoja ilman lääkärin lähetettä. Lpg-imumuokkaushieronta on tärkeä osa työtäni. Käytän myös MDT-terapiaa, joka on tuloksellinen hoitomuoto hoidettaessa esim. välilevyongelmista kärsiviä asiakkaita. Lisäksi teen tarvittaessa kotikäyntejä.

Jasmiina Ahokas

Olen valmistunut fysioterapeutiksi jouluna 2018 ja olen aloittanut toimintani Urofysio Ky:n tiloissa maaliskuussa 2019. Kohderyhmänäni ovat kaikenikäiset tuki- ja liikuntaelinvaivoista kärsivät henkilöt. Työssäni autan asiakkaita kokonaisvaltaisesti sekä yksilöllisesti asiakkaan alkutilanteen huomioiden. Olen kouluttautumassa myös lantionpohjan toimintahäiriöiden kuntouttamiseen.

Työskentelen myös urheiluseurassa ohjaajana, joten urheilijan kehityksen tukeminen fysioterapian keinoin on lähellä sydäntäni.

Ota yhteyttä, autan sinua mielelläni!

__________________________________________________________________________________________________________