Leena Saarela

Fysioterapeutti, uroterapeutti, työfysioterapeutti, TtM, personal trainer

Olen toiminut fysioterapeuttina vuodesta -82. Erikoistumisopinnot v. -93, josta lähtien olen toiminut uroterapeuttina ja työfysioterapeuttina erilaisissa työkykyä ylläpitävän toiminnan kehittämisprojekteissa. KELAn vaativa lääkinnällinen  kuntoutus on ollut osana työtäni jo 17 vuotta. MDT-terapiaa hyödynnän niska- ja selkäpotilaiden kuntoutuksessa. Lantionpohjan toimintahäiriöiden kuntouttaminen (uroterapia) on pääasiallinen toiminta-alueeni tällä hetkellä. Personal trainer -palveluni keskittyvät lähinnä painonhallintaan ja fyysisen toimintakyvyn parantamiseen eri kohderyhmillä. Lpg-hoidot ja hieronta ovat joko osana fysioterapiaa tai yksistään, ilman lääkärin lähetettä. Kotikäynnit ovat myös mahdollisia sekä fysio- että uroterapiasta ja hieronnasta.

Ulla Hietavirta

Fysioterapeutti(AMK), MDT-erikoistuva www.suomenmckenzieinstituutti.fi

Olen toiminut fysioterapeuttina yksityissektorilla noin 10 vuoden ajan. Kohderyhmänä ovat tuki- ja liikuntaelinvaivoista kärsivät henkilöt. Osaamiseni on keskittynyt erilaisten leikkausten (polvi, olkapää, nilkka ym.) jälkeiseen kuntoutukseen. Myös lantionpohjan toimintahäiriöisten kuntouttamien kuuluu työnkuvaani ja siihen liittyen olen erikoistunut myös seksuaalineuvojaksi. Hieronta kuuluu osaksi fysioterapiaa ja teen myös pelkkiä hierontoja ilman lääkärin lähetettä. Lpg-imumuokkaushieronta on tärkeä osa työtäni. Olen tällä hetkellä kouluttautumassa MDT-terapiaan, joka on tuloksellinen hoitomuoto hoidettaessa esim. välilevyongelmista kärsiviä asiakkaita. Työskentelen myös painonhallinta-asiakkaiden kanssa ja pidän erilaisia liikuntaryhmiä. Teen tarvittaessa myös kotikäyntejä.

Maija Romu

Olen valmistunut fysioterapeutiksi syksyllä 2017 ja aloitan toimintani yksityissektorilla. Ihmisen kokonaisvaltainen hyvinvointi on lähellä sydäntäni ja haluan auttaa juuri sinua voimaan paremmin arjessa ja pysymään toimintakykyisenä pitkälle vanhusikään saakka. Oli kyse sitten tuki- ja liikuntaelimistön ongelmista, neurologisten sairauksien aiheuttamista oireista tai vaikka kovan treenin aiheuttamasta lihasten kipeytymisestä, olen varma että löydämme yhdessä keinot kohti parempaa fyysistä toimintakykyä ja fiilistä. Käytän terapiassani tutkimista, manuaalista terapiaa (hieronta, mobilisointi, traktiot, venyttelyt) sekä toiminnallista harjoittelua. Terapian tavoitteena on helpottaa mahdollisia kipuja ja löytää ongelmien taustalla oleva syy. Kohderyhmäni on kaikenikäiset ja -vointiset henkilöt. Olen täällä sinua varten.