Kauneudenhoito ja itsestään huolehtiminen on oleellinen osa hyvinvointia. Nyt kauttamme on saatavilla myös seuraavat palvelut:

IHOANALYYSI

Iho ei ole aina sellainen, miltä se ulospäin näyttää. Ihon analysoinnissa käytämme UV-A valoon pohjautuvaa SAM-laitetta. Laitteen avulla saadaan lisätietoa mm. ihon kosteuspitoisuudesta, epäpuhtauksista ja pigmenttimuutoksista. Analyysin tarkoitus on antaa tietoa ihosta sen päivittäistä hoitoa varten. Analyysin hintaan kuuluu kaksi hoitokertaa, ja hinta sisältää kasvohoidon (kuorinta ja/tai naamio). Lisäksi analyysin hintaan kuuluu kevyt kasvohieronta tai kevyt meikki.

MEIKKAUSOPASTUS

Meikkausopastus on kaiken ikäisille ja näköisille naisille suunnattu, henkilökohtaisesti räätälöity palvelu, jossa tarjotaan perustiedot meikin tekoon ja värien valintaan. Meikkausopastuksessa tavoitteena on, että asiakas oppii tekemään itselleen omaan tyyliin sopivan ja ”itsensä näköisen” perusmeikin.

Saatavilla on myös meikkausopastukset ryhmille (esim. pikkujoulut, polttarit, illanvietot). Kysy tarjous! Meikkausopastus on myös oiva lahjakortti-idea, kun haluat muistaa ystävääsi yksilöllisellä lahjalla.

MEIKKAUS

Joskus on vain mukava istua ja antaa jonkun muun tehdä työ. Varaa itsellesi aika päivä- tai iltameikkiin.

LPG-KASVOHOITO

Tutustu lpg-kasvohoitoihin tästä